Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajka nadziewane

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jaja 4 szt
cebula 1 szt
natka pietruszki 1 szt
sól 1 do smaku
pieprz 1 do smaku
groszek konserwowy 2-4 łyżek

Przepis i sposób przygotowania na: jajka nadziewane

cebulę obrać posiekać zeszklić na patelni,
jaja ugotować na twardo,wyjąć delikatnie żółtka
żółtka posiekać
pietruszkę nać posiekać
z cebuli,żółtek, pietruszki,groszku przyprawy zrobić nadzienie,(można dodać bułki tartej)
nadziewać białka jaj

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

FAFIK 06.02.2011 14:22
Piękne, kolorowe i smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak