Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

szybka zupa fasolowa

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kosci z karczku
ziemniaki
Kucharek przyprawa uniwersalna
fasolka po bretońsku
Majeranek suszony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: szybka zupa fasolowa

Ziemniaczki obieramy i kroimy w kostkę,gotujemy na kościach, gdy ziemniaki będą miękkie dodajemy fasolkę po bretońsku ze słoika i mieszamy gotujemy jeszcze z 10 min.Po wylączeniu dodajemy majeranek i gotowe.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kate.500 17.02.2011 08:09
Rzeczywiście szybka ta zupka...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak