Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa z kapustą pekińską i ziemniakami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ziemniaki 1 kg
kapusta pekińska 1 sztuka
marchewki 4 sztuki
kostka rosołowa 1 sztuka
pietruszka 1 sztuka
woda
Liść laurowy suszony Prymat 2 sztuki
ziele angielskie 5 ziarenek

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa z kapustą pekińską i ziemniakami

Warzywa obieramy, kroimy w kostkę i płuczemy. Kapustę kroimy w paski lub kostki. Wszystkie składniki wkładamy do garnka, zalewamy wodą tak, żeby zakryła warzywa, dodajemy przyprawy i solimy. Gotujemy około 40-60 minut. W trakcie gotowania dodajemy kostkę bulionową. Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 07.05.2013 20:24
moja ulubiona
Andysz 06.08.2012 11:01
pyyyszna zupka!;)
Ela15 09.06.2012 15:10
świetna
ben-ka 05.05.2012 18:59
Zupy gotuję bo bardzo lubię ale takiej jeszcze nigdy nie gotowałam.
TyTaN 28.03.2012 23:55
dobre
zuzanna_z 27.01.2012 13:22
dobre
usmiech 25.01.2012 11:32
dobra
aleksa123 15.12.2011 22:39
Również z pekinska jeszcze nigdy nie robiłam, może kiedyś wypróbuję
IZABELA29 15.10.2011 12:23
z pekinka nie robiłam ale z białą kapusta ,pyszna zupka
iknbozka 27.09.2011 20:06
smaczna
stokrotka 21.04.2011 18:13
pyszna robię podobną
Elżbieta17 14.03.2011 10:43
Muszę wypróbować:)
dorotka0000025 20.02.2011 11:38
ciekawe jak smakuje - musze sprobowac

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak