Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

PASTA JAJECZNA

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

majonez 3 łyżki
cebula 0,5 szt
pieprz do smaku
serek topiony 10 dag
sól do smaku
jajko ugotowane na twardo 3 szt

Przepis i sposób przygotowania na: PASTA JAJECZNA

Jajka zetrzeć na tarce o grubych oczkach.Cebulę obrać i drobno posiekać.Wszystkie składniki połączyć.Dodać sól i pieprz do smaku.Dodać majonez i wszystko dokładnie wymieszać.Pastę podawać z razowym pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwona45 07.06.2011 09:18
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak