Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos chrzanowo-jajeczny

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

chrzan 2 łyżki
sól
pieprz
jogurt 2 łyżki
jajko ugotowane na twardo 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Sos chrzanowo-jajeczny

Jajka kroimy w bardzo drobniutką kosteczkę.

Dodajemy chrzan, jogurt lub śmietanę, sól i pieprz i mieszamy składniki.

Polecam ten sosik do wędlin, a najlepszy wychodzi jeżeli dodamy chrzan z niebieską nakrętką (Polonaise).

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

manaika 15.12.2011 16:41
muszę wypróbować

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak