Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Faszerowane parówki

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

parowki drobiowe 6 szt
ogórek konserwowy 1 szt.
cebula 1 szt
ketchup pół szklanki
ser gouda 100 gram

Przepis i sposób przygotowania na: Faszerowane parówki

Parówki naciełam wzdłuż,robiąc dość spory \'rowek\'-miejsce na farsz.Cebulkę i ogórek drobno posiekałam.Ser starłam na tarce o drobnych oczkach.Wymieszałam wszystko i dodałam pół szklanki ketchupu.Powstałym farszem napełniłam zagłębienia w parówkach.Na blachę wyłożyłam folię aluminiową i poukładałam parówki obok siebie.Zapiekałam w rozgrzanym piekarniku,w temp.200 stopni.około 10 minut.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ElizaT 11.09.2012 10:52
ależ pomysłowo :) bardzo faaajnie !
iknkirke 15.06.2011 14:05
fajny pomysł
anja3107 19.02.2011 13:46
świetny pomysł, muszę spróbować
matii6 16.02.2011 20:10
rewelacyjnie ci wyszły
Jolanta_P-S 14.02.2011 15:00
ciekawy pomysł na monotonne parówki:)
Katarzyna/kate1980 09.02.2011 08:48
świetny pomysł
niciapn 06.02.2011 11:15
fajny pomysł :)
cukiereczek 02.02.2011 11:02
Pomysłowe
Nina7 01.02.2011 11:38
super pomysł
marta1371 01.02.2011 10:33
dobry pomysł na parówki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak