Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tort bezowy z malinami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jaja 8 sztuk
cukier drobny 2 szklanki
śmietana 30% 500 ml
maliny świeże 500 gram

Przepis i sposób przygotowania na: Tort bezowy z malinami

Z bialek i cukru ubic piane. Wlac do okraglej formy i piec w piekarniku w temperaturze 180 stopni przez 15 minut, pozniej zmiejszyc temperature do 150 stopni i piec jeszcze przez 30 minut. Smietane ubic, rozlozyc na bezie, udekorowac malinami. Mozna pokruszyc gorzka czekolada

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jaheira11 16.09.2011 23:54
pyszności, szkoda tylko, że tyle kalorii
alaaa 18.04.2011 19:41
ale pyszności
alaaa 18.04.2011 19:41
ale pyszności
agata1722
agata1722 22.02.2011 12:57
sama słodycz

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak