Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Paszteciki mięsne

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mąka 20 dag
jaja 2 szt
sól 1 do smaku
pieprz 1 do smaku
margaryna 12 dag
mięso wieprzowe 30 dag
bułka 2 szt
cebula 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Paszteciki mięsne

Skręcić mięso i bułki, wymieszać z cebulą i pieprzem. Z mąki jaj margaryny i soli z dodatkiem wody zagnieść ciasto. zrobić pasztecik. Ciasto posmarować jajkiem i piec na złoty kolor.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adam1f 11.04.2013 22:35
ciekawy pomysł
FAFIK 10.02.2011 06:59
Pychota
agnieszka137 31.01.2011 22:06
SMACZNIUTKIE

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak