Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tartinka śledziowa

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pumpernikiel 4 szt
śledzie w oleju 4 szt
cebula 1
ogórek konserwowy 2 szt
białko 3 szt
musztarda 1 łyżka
pieprz
sól
koncentrat pomidorowy 2 łyżki
koper świeży
rukola

Przepis i sposób przygotowania na: Tartinka śledziowa

Z pumpernikla wykroic kolka. Śledzia pokroic drobno w kosteczke, dodac cebule sparzoną, ogorek konserwowy, musztade, pieprz, sok z cryny so smaku, papryke czerwona, Mase wylozyc na chlebki, z gory posyapc tartym białkiem. Do ulozenia kopczyków nalezy uzyc obreczy.,

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jolaxa1 25.02.2011 21:12
mmm
Sarenka 31.01.2011 21:55
Pomyslowo, kolorowo i smacznie.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak