Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa ogórkowa

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

przecier z ogórków kwaszonych
śmietana
włoszczyzna
ziemniaki 4 szt
bulion warzywny 2 litry

Przepis i sposób przygotowania na: zupa ogórkowa

Ugotować bulion na kościach lub użyć gotowej kostki bulionowej.Dodać włoszczyznę, przetarte ogórki kwaszone, ziemniaczki pokrojone w kostkę. Doprawić przyprawą do zup kucharek i zabielić śmietaną na koniec.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

anemon 27.10.2012 17:47
Bardzo lubimy zupę ogórkową, najlepiej ze swoich ogórków, więc często ją gotuję. Robię ją trochę inaczej niż Ty.
Renata26 29.07.2011 15:18
pycha :)
MAR3STA 11.03.2011 16:22
ogórkowa jest pyszna;)
m1monika 05.02.2011 17:23
lubię ogórkową :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak