Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczarka nadziewana pieczarką

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

sól do smaku
pieprz do smaku
masło 1 łyżka
pieczarki 20 sztuk
ser żółty 30 (tarty)

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarka nadziewana pieczarką

Pieczarki obrać, wyjąć nóżki, delikatnie posolić i popiprzyć z ZEWNĘTRZNEJ strony kapelusza. Nóżki pokroić drobno, dusić na maśle, przyprawić do smaku, wystudzić, wymieszać z 3/4 sera żółtego. Farszem wypełnić kapelusze, posypać resztą sera i piec w piekarniku na natłuszczonej blasze w temp 160 stopni do zarumienienia sera.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

wiola28a 12.02.2012 00:11
super
Kasia77
Kasia77 16.03.2011 12:27
fajne ciekawa nazwa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak