Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta jajeczno pomidorowa

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko ugotowane na twardo 5 szt
masło 20 dkg
koncentrat pomidorowy 2 łyżka
sól - do smaku
pieprz - do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: pasta jajeczno pomidorowa

1. Żółtka utrzeć z masłem i koncentratem pomidorowy.
2. Drobno posiekać białka.
3. Białka połączyć z utartymi żółtkami.
4. Doprawić do smaku.



Można dodać posiekany koperek lub szczypiorek :)
super pasta na kanapki ;)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak