Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

fasola szparagowa z wody

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasola szparagowa 1 kg
cukier 1 dag
sól 1 dag
Bułka tarta klasyczna Prymat 2 dag
masło 4 dag

Przepis i sposób przygotowania na: fasola szparagowa z wody

Wodę zagotować z sola i cukrem. Fasole wypłukać po odcinać końcówki, oczyścić z włókien. Tak przygotowana fasole gotować we wrzącej wodzie pod przykryciem. Odcedzić. Fasole podawać ze zrumieniona buka lub tylko z dodatkiem masła.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bernadetta2 02.08.2011 14:51
dietetyczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak