Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bułka tarta

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

czerstwe bułki 10 szt
bagietka 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Bułka tarta

Zbieram przez jakiś czas bułki, bagietki białe pieczywo. Gdy jest suche miele w maszynce do mięsa lub w melakserze.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IwonaKa 29.07.2013 11:22
tez sama ucieram bułkę
jordi 03.05.2013 22:13
nie ma to jak domowej roboty...
IKrakowianka 09.09.2012 08:25
Czasami też robię
m1monika 22.05.2012 10:02
też tak robię
Anna152 03.03.2012 08:28
chyba każdy tak robi:)
Grazyna0211 25.02.2012 10:59
też robię nie ma to jak własnej produkcji wiem co jem:)
Dorian 08.10.2011 12:36
praktyczny dodatek
Dorota59 25.09.2011 13:58
ja ścieram na tarce
Ewelina38 11.09.2011 18:18
też tak robię ... i wiemy co jemy :)
SyMiki 03.08.2011 11:59
taka jest najlepsza
Mariusz10 03.07.2011 00:00
lubię
jeta72 28.04.2011 11:57
Tylko takiej używam;)
MAR3STA 07.02.2011 18:44
taka jest najlepsza;)
niciapn 01.02.2011 19:04
czasem trę bułkę na tarce , ale oprócz bułki trę też ciemne pieczywo nawet ciemny chleb :P
gacopierz23 01.02.2011 11:26
anja3107 nieskomplikowane ale tak jak pisze Ewa wiem z czego ta bułka tarta jest zrobiona ;)
Ewa111 31.01.2011 12:50
robię tak samo ,nie wyrzucam pieczywa i mam swoją tartą bułkę,przynajmniej wiadomo z czego jest zrobiona
anja3107 31.01.2011 10:33
niezbyt skomplikowane ;-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak