Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tosty z grzybami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

grzyby leśne 10 dkg
ser żółty 15 dkg
szynka domowa 15 dkg
cebula 0,5 sztuki
pomidor 1 sztuka
masło do posmarowania
chleb tostowy 1 trzy ziarna

Przepis i sposób przygotowania na: Tosty z grzybami

Chleb smarujemy z jednej strony masłem (na 1 tost przypada 2 kromki chleba).
Następnie kładziemy ugotowane i przepuszczone przez maszynkę grzyby po czym umyty i pokrojony w talarki pomidor następnie obraną i umytą cebulę pokrojoną w pół talarki oraz po plasterku szybki na każdą z kanapek (tostów) i na samą górę ser żółty po 1 plasterku chyba że mamy więcej to po dwa.
Wkładamy do tostownicy i opiekamy.
Smacznego!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MAŁGORZATA108 31.01.2011 15:42
Z grzybami jeszcze nie jadłam.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak