Składniki:
cebula | 2 sztuki |
panga | 4 filety |
bulion rybny | 200 ml |
musztarda łagodna | 4 łyżki |
mąka | 2 łyżki |
masło | 3 łyżki |
wino białe wytrawne | 200 ml |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 sztuki |
cebula | 2 sztuki |
panga | 4 filety |
bulion rybny | 200 ml |
musztarda łagodna | 4 łyżki |
mąka | 2 łyżki |
masło | 3 łyżki |
wino białe wytrawne | 200 ml |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: