Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Lukier czekoladowy

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cukier puder 200 g
wanilia
białko 2 szt
czekolada 6 g

Przepis i sposób przygotowania na: Lukier czekoladowy

Białka z cukrem pudrem, ucierać tak długo, aż otrzyma się gęstą, pulchna masę, dodać wanilię, rozgrzaną czekoladę. Lukrem smarować pierniki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak