Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Parówki nadziewane serem

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

parówki 6 sztuk
boczek 15 dag
papryka mielona do smaku
ser gouda 10 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Parówki nadziewane serem

Parówki powinny być cienkie. nacinamy je wzdłuż tak aby można było je rozłożyć. Następnie plasterki sera kroimy w długie paseczki. Wkładamy ser do parówek i posypujemy papryka słodką. Parówki złożyć i każdą zawinąc plasterkiem boczku. Piec w piekarniku na płycie posmarowanej tłuszem. Piec do momentu rostopienia serka. Smacznego !!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Buczo007 02.02.2011 10:25
pycha
MAR3STA 01.02.2011 10:44
fajny sposób na śniadanko;)
Kate131 01.02.2011 10:10
lubie takie
edyta51 01.02.2011 09:49
super
monika156 31.01.2011 10:00
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak