Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

bigos Tadzia

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 1 kg
kiełbasa 6
marchewka 1
cebula 1
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: bigos Tadzia

Kapuste gotujemy z wodą, jesli woda jest za kwasna to wylewamy i dolewamy nowej. Dodajemy starta marchewke. Kroimy w kostke kiełbase i cebule i podsmazamy na patelni. Dodajemy do kapusty. Dodajemy lisc laurowy, ziele i pieprz.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

edyta44 09.06.2012 13:44
pycha
IlonaAlbertos 25.01.2012 15:23
Bigos uwielbiam.
Izabela/bella81 11.06.2011 11:40
smaczny bigosik

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak