Sledzik po mojemu

Sledzik po mojemu

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filet śledziowy \"Matias\"

    1 op
  • cebula biała

    1 szt
  • ogórki kiszone

    4-5 szt
  • Kukurydza z Puszki

    0,5
  • sól

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Śledzie kroimy w paseczki i wrzucamy razem z oliwą do miski.Cebulę i ogórki kroimy w kostkę,cebulkę lekko solimy,odstawiamy na kilka minut. Do pokrojonego matiasa dodajemy resztę składników i wszystko razem mieszamy.Doprawiamy.Śledzik najlepiej smakuje jak postoi parę godzin w lodówce .

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Aneta2604

07.01.2013 19:45
fajny przepis

Barbara/zuza22_85

04.03.2012 16:08
bardzo dobry

Ewelina38

07.09.2011 21:15
zapewne pyszny jest ten Twój śledzik :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat