Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka po bretonsku

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasola Jaś 500 gram
boczek 200 gram
kiełbasa podwawelska 300 gram
koncentrat pomidorowy

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka po bretonsku

Fasole zamoczyc na noc. Nastepnego dnia zmienic wode i zalac swieza i wstawic na ogien. Gotowac ok 2 godzin. Cebule, boczek i kielbase podsmazyc. Dodac do ugotowanej fasoli. Doprawic koncentratem, sola i pieprzem, podawac z pieczywem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bart 17.07.2011 23:49
miało być pyszności
Bart 17.07.2011 23:49
yszności
jolaxa 18.06.2011 22:53
pycha
Neetka90 13.04.2011 12:03
super
alaaa 30.03.2011 13:29
bardzo lubię,,

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak