Sposób przygotowania
Czystą pierś z kurczaka, lekko rozbić, posypać pieprzem.Natkę z pietruszki opłukać, osuszyć i drobno posiekać.Pieczarki obrać pokroić na kawałki i podsmażyć na maśle.
Obrany posiekany czosnek rozetrzeć z solą. Filety z kurczaka natrzeć solą z czosnkiem, posypać natką pietruszki i pieczarkami, zwinąć w rulony i spiąć wykałaczkami. Smażyć na gorącym oleju z obu stron.
Obrany posiekany czosnek rozetrzeć z solą. Filety z kurczaka natrzeć solą z czosnkiem, posypać natką pietruszki i pieczarkami, zwinąć w rulony i spiąć wykałaczkami. Smażyć na gorącym oleju z obu stron.
Komentarze
Dodaj komentarz
Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !
mehia
Ewa109
Konto zablokowane
bami
jasiek
bercik1
aginaa