Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Filet z kurczaka z natką i pieczarkami

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pierś z kurczaka 4 szt
pęczki natki z pietruszki 3 szt
pieczarki 200 g
czosnek 2 ząbki
sól, pieprz do smaku 1 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Filet z kurczaka z natką i pieczarkami

Czystą pierś z kurczaka, lekko rozbić, posypać pieprzem.Natkę z pietruszki opłukać, osuszyć i drobno posiekać.Pieczarki obrać pokroić na kawałki i podsmażyć na maśle.
Obrany posiekany czosnek rozetrzeć z solą. Filety z kurczaka natrzeć solą z czosnkiem, posypać natką pietruszki i pieczarkami, zwinąć w rulony i spiąć wykałaczkami. Smażyć na gorącym oleju z obu stron.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

aginaa 26.04.2012 19:53
pyszne
bercik1 19.01.2012 23:49
Zapowiada się bardzo ciekawie.
jasiek 12.11.2011 08:54
super zestawienie
bami 10.10.2011 12:23
Smaczne danie, lubię takie roladki :)
angelika14 12.01.2011 15:07
nawet proste
Ewa109 13.11.2010 21:26
super przepis:)
mehia 28.05.2010 08:00
prosto i smacznie - to, co lubię :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak