Filet z kurczaka z natką i pieczarkami

Filet z kurczaka z natką i pieczarkami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pierś z kurczaka

    4 szt
  • pęczki natki z pietruszki

    3 szt
  • pieczarki

    200 g
  • czosnek

    2 ząbki
  • sól, pieprz do smaku

    1 łyżeczki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Czystą pierś z kurczaka, lekko rozbić, posypać pieprzem.Natkę z pietruszki opłukać, osuszyć i drobno posiekać.Pieczarki obrać pokroić na kawałki i podsmażyć na maśle.
Obrany posiekany czosnek rozetrzeć z solą. Filety z kurczaka natrzeć solą z czosnkiem, posypać natką pietruszki i pieczarkami, zwinąć w rulony i spiąć wykałaczkami. Smażyć na gorącym oleju z obu stron.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (7)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

aginaa

26.04.2012 19:53
pyszne

bercik1

19.01.2012 23:49
Zapowiada się bardzo ciekawie.

jasiek

12.11.2011 08:54
super zestawienie

bami

10.10.2011 12:23
Smaczne danie, lubię takie roladki :)

angelika14

12.01.2011 15:07
nawet proste

Ewa109

13.11.2010 21:26
super przepis:)

mehia

28.05.2010 08:00
prosto i smacznie - to, co lubię :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat