Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zawijańce z fasolką.

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

fasolka szaragowa obgotowana 25 dag
schab bez kości 8 kotletów
musztarda 1 łyzka
mąka 1 łyzka
oliwa
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Zawijańce z fasolką.

Kotlety cienko rozbić, posolić i popieprzyć, posmarować musztardą. Na kotletach ułozyć porcję fasolki, zrolować i oprószć mąką. Smażyć na rozgrzanym oleju. Podawać polane sosem, np. pieczarkowym.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak