Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Twarogowe paczuszki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

śmietana 3 łyżki
sól
rzodkiewka pęczek
cebula 1 szt
Szczypiorek cienki
ser biały 25 (twarogowy)

Przepis i sposób przygotowania na: Twarogowe paczuszki

Twaróg zmiksować ze śmietaną, dodać posiekaną cebulkę.Doprawić do smaku. Rzodkiewkę zetrzeć na tarce.. Z masy uformować kostki. Obtoczyć w rzodkiewce obwiązać szczypiorkiem. Każdy mały niejadek skusi się na taką paczuszkę:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak