Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pomidorowy do gołąbków

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bulion 1/2 litra
konentrat pomidorowy 4 łyżki
keczup 2 łyżki
mąka kartoflana 1 łyżeczka
pieprz do smaku
majeranek do smaku
śmietana 2 łyżki
cukier 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: pomidorowy do gołąbków

Bulion zagrzać, dodać cukier, koncentrat i keczup, zagotować. Mąkę rozpuścić w małej ilości wody, dodać do sosu, doprawić, jeszcze raz zagotować i dodać śmietanę

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Małgorzata77 20.06.2011 07:58
smacznie wygląda

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak