Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Paluszki krabowe z głakamole

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

paluszki krabowe 1 opakowanie
avocado 1 szt
limonka 1 szt
zioła i przyprawy szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Paluszki krabowe z głakamole

Awokado obieramy wkładamy do odpowiedniego naczynia, dodajemy obraną limonkęi zioła. Całość miksujemy blenderem przez 2 min.
Sos wlewamy do oddzielnego naczynka, a naczynka rozmrożone paluski kładziemy na talerzyku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jolajka 05.01.2011 14:40
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak