Paluszki krabowe z głakamole

Paluszki krabowe z głakamole

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • paluszki krabowe

    1 opakowanie
  • avocado

    1 szt
  • limonka

    1 szt
  • zioła i przyprawy

    szczypta
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Awokado obieramy wkładamy do odpowiedniego naczynia, dodajemy obraną limonkęi zioła. Całość miksujemy blenderem przez 2 min.
Sos wlewamy do oddzielnego naczynka, a naczynka rozmrożone paluski kładziemy na talerzyku.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

jolajka

05.01.2011 14:40
fajne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat