Składniki:
mięso | 100 g |
bułka | 15 g |
jajko | 2 sztuki |
cebula | 30 g |
olej | 15 g |
sos | |
Kwas cytrynowy Prymat | |
cukier | |
sól | |
żółtko jajek | 1 |
mąka | 5 g |
Wywar: | 70 g |
śmietana | 30 g |
chrzan | 25 g |
tłuszcz | 7 g |
mięso | 100 g |
bułka | 15 g |
jajko | 2 sztuki |
cebula | 30 g |
olej | 15 g |
sos | |
Kwas cytrynowy Prymat | |
cukier | |
sól | |
żółtko jajek | 1 |
mąka | 5 g |
Wywar: | 70 g |
śmietana | 30 g |
chrzan | 25 g |
tłuszcz | 7 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: