Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Makaron farfalle z tuńczykiem i pietruszką

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makaron farfalle (kokardki) 500 g
tuńczyk kawałki w oleju 1 puszka
natka pietruszki 1 pęczek
czosnek 2 ząbki
sól do smaku
oliwa 4 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Makaron farfalle z tuńczykiem i pietruszką

makaro gotujemy według przepisu na opakowaniu.Do naczynia wlewamy oliwę z oliwek , czosnek wyciśnięty przez praskę,pietruszkę bardzo ale to bardzo posiekaną oraz tuńczyka w kawałkach wszystko mieszamy i doprawiamy solą wg.uznania po czym łączymy z ugotowanym makaronem.SMACZNEGO

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak