Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta kiszona

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

marchewka 1 sztuka
cebula 1 sztuka
jabłko 1 sztuka
oliwa 4 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku
cukier do smaku
kapusta kiszona 1,5-2 kg

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta kiszona

Kiszoną kapustę pokroić na mniejsze części. Marchewkę obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Cebulę, jabłko obrać i pokroić w maleńką kostkę. Do miseczki dodać kapustę, marchew, cebulę i jabłko. Wszystko przyprawić do smaku i połączyć oliwą z oliwek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Mysiunia 13.03.2011 18:40
najlepsza surowka! :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak