Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka szparagowa inaczej

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szaragowa 50 dag
śmietana 1/2 szkl
mąka 2 lyżki
masło 2 łyżki
majeranek 2 łyzeczki
tymianek 1 łyzeczka
cukier do smaku
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka szparagowa inaczej

Fasolkę pokroić na kawałki i ugotować w niewielkiej ilości osolonej wody. Z mąki i masła zrobić białą zasmażkę, dodać do fasoli, zagotować. Połączyć ze śmietaną i ziołami, przyprawić do smaku. Podawać z jajkami na twardo lub sadzonymi.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IlonaAlbertos 29.09.2013 19:32
Podoba mi się ten pomysł na fasolkę.
gacopierz23 29.09.2012 18:31
fajna propozycja
Motorek 07.03.2012 09:12
pycha
Małgorzata113 28.01.2011 09:49
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak