Wieprzowina orientalna

Wieprzowina orientalna

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wieprzowina

    1/2 kg
  • sól

    do smaku
  • pieprz

    do smaku
  • sos sojowy

    do smaku
  • czosnek

    1 główka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mięso umyć i wyporcjować (plastry grubości 1,5 cm.),lekko osolić i usmażyć na oleju z obu stron na rumiano. Podlać wodą i dusić ok.50 minut. Dodać pokrojony w cienkie plasterki czosnek, sos sojowy i pieprz do smaku i dusić aż do odparowania wody

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

ronald88

30.09.2011 15:01
supcio

Smakosz6

08.09.2011 16:43
mmmmmmmmmmmmmm

madagaskar

08.12.2010 12:32
smaczne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat