Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z twarogu i wędzonej ryby

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryba wędzona 30 dag
śmietana 4 łyżki
sól do smaku
twaróg 20 dag
jajko ugotowane na twardo 3 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z twarogu i wędzonej ryby

Rybę obrać ze skóry i ości, włożyć do miski, rozdrobnić widelcem. Dodać przegnieciony przez praskę ser, wlać śmietanę i wsypać posiekane jajka. Wszystko razem zmiksować . Przyprawić do smaku. Podawać z pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IlonaAlbertos 30.01.2013 19:58
Na kanapki w sam raz.
gacopierz23 24.09.2012 16:03
i do tego świeża bułeczka
Iwona51
Iwona51 25.09.2011 20:23
smaczna
Monika193
Monika193 10.08.2011 23:56
ale smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak