Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałątka z kapusty kiszonej i buraczków marynowanych - do obiadu

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 1/2 kg
buraczki marynowane 1 średni słoik
cebula 1 duża
olej 2-3 łyżki
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Sałątka z kapusty kiszonej i buraczków marynowanych - do obiadu

Kapustę odcisnąć, pokroić aby się nie supłała. Buraczki starkować na tarce o grubych oczkach. Cebulę drobniutko posiekać. Wszystko połączyć, zalać olejem, doprawićsolą i pieprzem. Podawać do drugiego dania.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela20 20.12.2011 21:12
ciekawy pomysł :)
Allice 14.12.2011 11:31
pyszna :)
novita23 30.01.2011 19:35
pyszna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak