Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Paluszki rybne

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z mintaja 50 dag
sól 1 łyżeczka
pieprz 1 łyżeczka
jajko 1 szt
panierka do ryb 5 łyżek

Przepis i sposób przygotowania na: Paluszki rybne

1. Filet z mintaja przemielić przez maszynkę do mielenia mięsa
2. Dodać sól,pieprz,jajko
3. Uformować np. placki lub paluszki
4. Obtoczyć w panierce rybnej
5. Usmażyć na gorącym oleju z obu stron

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Andysz 12.05.2012 08:48
rewelacja;)
Pyza 16.02.2011 09:50
mniam
Danuta8 16.02.2011 09:22
smaczne
aga130982 01.02.2011 13:17
ekstra
anja3107 31.01.2011 10:35
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak