Paluszki rybne

Paluszki rybne

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gr

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filet z mintaja

    50 dag
  • sól

    1 łyżeczka
  • pieprz

    1 łyżeczka
  • jajko

    1 szt
  • panierka do ryb

    5 łyżek
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

1. Filet z mintaja przemielić przez maszynkę do mielenia mięsa
2. Dodać sól,pieprz,jajko
3. Uformować np. placki lub paluszki
4. Obtoczyć w panierce rybnej
5. Usmażyć na gorącym oleju z obu stron

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Andysz

12.05.2012 08:48
rewelacja;)

Pyza

16.02.2011 09:50
mniam

Danuta8

16.02.2011 09:22
smaczne

aga130982

01.02.2011 13:17
ekstra

anja3107

31.01.2011 10:35
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat