Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa jarzynowa z fasolą

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kości wieprzowe 50 dkg
marchew 10 dkg
pietruszka 10 dkg
seler 5 dkg
ziemniaki 20 dkg
fasola biała 15 dkg
makaron 5 dkg
zielona pietruszka do smaku
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa jarzynowa z fasolą

Ugotować wywar z kości i przecedzić,warzywa obrać,rozdrobnić,zalać wywarem,posolić i gotować,następnie dodać ugotowaną fasolę,ziemniaki pokrojone w kostkę i makaron,zupę podawać z posiekaną natką pietruszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak