Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Risotto

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wątróbka wieprzowa 125 g
cebula 1 szt
kapusta 125 g
ryż 120 g
olej roślinny do smażenia
kminek Prymat do smaku
wywar mięsny 1/4 l

Przepis i sposób przygotowania na: Risotto

Wątróbkę pokroić na plastry,poszatkować kapustę i drobno pokroić cebulę,pogrzać olej w garnku i podsmażyć na nim cebulę,kapustę i ryż,następnie zalać wywarem,doprawić do smaku kminkiem i dusić pod przykryciem przez 15 min.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ronald88 23.08.2011 10:40
wow uwielbiam risotto

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak