Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gulaszowa Izabeli

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

gulaszowe wieprzowe 1 kg
cebula 2 szt.
margaryna 0,5 kostki
pomidory bez skórki w puszce 1 szt.
koncentrat pom. włocławek 1 słoiczek
kostka rosołowa 1 szt.
Sól czosnkowa jodowana Prymat 1 łyżeczka
odrobina majeranek
smako myk przyprawa 1 łyżeczka
uniwersalna kucharek 1 łyżeczka
ziemniaki
Przyprawa do gulaszu i dań kuchni węgierskiej Prymat 1 szt.
papryka czerwona 2 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Gulaszowa Izabeli

W garnku roztapiamy margarynę, wrzucamy gulaszowe pokrojone w kostkę, gdy się troszkę obsmaży dodajemy pokrojoną cebulę, sypiemy przyprawami. Kiedy się lekko przypiecze podlewamy wodą. Następnie wrzucamy pokrojoną paprykę, po chwili pokrojone ziemniaki. Pod koniec pomidory z puszki i koncentrat. Podaję z świeżutkim pieczywem :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Pacia 07.12.2011 11:17
uwielbiam gulaszową
Tika4444 11.09.2011 10:59
pycha, super przepis
Ania67 29.08.2011 19:04
apetyczna
misia53 18.08.2011 00:37
też lubię gulaszową
ben-ka 17.08.2011 10:46
Gulaszową robię często w chłodne dni.
pacpaw 01.02.2011 10:35
konkret jedzonko. Coś na zimowe dni.
romanrafal
romanrafal 31.01.2011 15:36
lubię gulaszową,super
Ewa111 28.01.2011 19:30
wygląda apetycznie i pewnie tak smakuje
Emilia22 28.01.2011 16:55
fajnie wygląda
Iwona51
Iwona51 28.01.2011 13:53
pychota

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak