Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

barszcz czerwony

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wywar mięsno-warzywny 4 szklanki
buarki 50 dag

Przepis i sposób przygotowania na: barszcz czerwony

Buraki umyć, obrać i zetrzeć na tartce włożyć do gotującego się wywaru i doprawić do smaku. Gotować do miękkości. Podawać z pasztecikami posypane zieleninką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IKrakowianka 30.12.2013 16:32
pyszny barszcz
Marybeth
Marybeth 13.09.2011 06:37
Lubię.
MAŁY 19.03.2011 19:22
smacznie
MAŁY 19.03.2011 19:22
smacznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak