Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

RYBA PO KASZUBSKU

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z mintaja 1 kg
olej 0,5 szklanki
koncentrat pomidorowy 200 g
cebula 5 szt
ocet 100 ml
sól do smaku
pieprz do smaku
Liść laurowy suszony Prymat 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: RYBA PO KASZUBSKU

Filety podzielić na kawałki i usmażyć.Cebulę pokroić na talarki i zeszklić na oleju.Następnie wlać szklankę wody i dodać koncentrat.Zagotować.Do rondelka wlać szklankę wody,ocet,dodać liście laurowe,ziele angielskie,doprawić solą,vegeta i pieprzem.Zagotować.Dwie zalewy połączyć,zagotować i ostudzić.Zimną zalewą przekładać rybę.SMACZNEGO!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bart 21.08.2011 23:53
ciekawa propozycja
kanu83 01.08.2011 10:03
super
RenataZ-et 21.04.2011 20:16
Fantastyczna!
agata1722
agata1722 07.03.2011 15:28
bardzo dobra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak