Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Napój z soku pomidorowego, rzodkwi i jabłek

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

sok pomidorowy 1 puszka/opakowanie
czarna rzodkiew 50dag
jabłka 50dag
sól
cukier

Przepis i sposób przygotowania na: Napój z soku pomidorowego, rzodkwi i jabłek

Rzodkiew myjemy, obieramy i wyciskamy sok w sokowirówce. Jabłka myjemy, cienko obieramy, kroimy w ćwiartki, usuwam y gniazda nasienne i również wyciskamy z nich sok w sokowirówce. Sok z jabłek wymieszać z sokiem z rzodkwi i sokiem pomidorowym, doprawić do smaku solą i cukrem. Bezpośrednio po przygotowaniu podajemy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IZABELA29 21.08.2011 13:26
czy jest dobry?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak