Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rafaello z biszkoptów

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

biszkopty okrągłe 3 paczki
wiórka kokosowe 3 paczki
śmietanka 12-procentowa 1 szt
budyń śmietankowy 1 szt
mleko 1 szklanka
cukier puder 3 łyżki
migdały

Przepis i sposób przygotowania na: Rafaello z biszkoptów

Budyn ugotować w szklance mleka . 1/2 kostki margaryny (ugotować budyń po wystygnięciu utrzeć z margaryną). Smarować ciastka z jednej i drugiej strony migdały włożyć między masę i skleić. Śmietanę ubić z 3 łyżkami cukru pudru, maczać w nim ciastka i obsypywać wiórkami kokosowymi.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak