Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa szparagowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szparagi 300g
mąka pszenna 2 łyżki
cytryna 1
oliwa 1 łyżeczka
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa szparagowa

Szparagi po umyciu, obieramy i kroimy na kawałki. Gotujemy w niewielkiej ilości wody. Wywar zagęszczamy mąką, zagotowujemy na małym ogniu, po czym dodajemy cytrynę i sól.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Gosia32
Gosia32 02.05.2011 08:24
nie jadłam,ciekawe;]

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak