koktajl mleczno-miętowy z kiełkami pszenicy

koktajl mleczno-miętowy z kiełkami pszenicy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mięta

    3 szt
  • sok z cytryny

    do smaku
  • pszenica

    3 szt
  • woda gazowana

    250 ml
  • kefir

    450 g
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mięte drobno siekamy i miksujemy z maślanką wodą mineralną sokiem z cytryny i kiełkami pszenicy. Przelać koktajl do szklanek i od razu podawać.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat