Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta z makreli i selera

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

makrela wędzona 1
seler 0,5
sok z cytryny 1 łyżeczka
majonez 1 łyżka
szczypiorek 1

Przepis i sposób przygotowania na: pasta z makreli i selera

Makrele obrać ze skóry, ości i posiekać. Kawałek surowego selera obrać ze skórki i zetrzeć na tarce o małych oczkach. Skropić go sokiem z cytryny i dodać do makreli. Następnie wymieszać z majonezem i pokrojonym szczypiorkiem.

Gotową pastę schłodzić w lodówce, a następnie smarować nią pieczywo.

Smacznego.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justa32 30.05.2012 11:34
smaczna
Izabela28 16.05.2012 20:18
pyszna pasta do kanapek:)
Paweł13 06.08.2011 11:06
mniam, mniam
adam1f 01.07.2011 23:23
pycha
novita26 01.02.2011 08:14
super
jolita 27.01.2011 09:18
fajny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak