Składniki:
pierś kaczki | 1 kg. |
wino białe | 1/2 szkl. |
wędzona szynka | 10 dag. |
natka pietruszki | 1/2 pęczka |
masło | 5 dag. |
kolendra | 10 ziaren |
winogrona | 20 dag. |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 sztuki |
pierś kaczki | 1 kg. |
wino białe | 1/2 szkl. |
wędzona szynka | 10 dag. |
natka pietruszki | 1/2 pęczka |
masło | 5 dag. |
kolendra | 10 ziaren |
winogrona | 20 dag. |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: