Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

rafaello

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

czekolada biała 2 szt
śnieżki 2 szt
wiórka kokosowe
kremówka 1/2 litra

Przepis i sposób przygotowania na: rafaello

czekolady roztopić w małej ilości śmietanki podgrzać i ostudzić. Reszte śmietanki ubić ze śnieżką, dodać masę czekoladową włożyc na zimny biszkopt. Wierzch posypać wiórkami kokosowymi. schłodzić w lodówce.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Patrycja38 05.05.2011 12:38
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak