Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajecznica z suszonymi grzybami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jaja 4 szt
masło do smażenia
oregano do smaku
bazylia do smaku
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: jajecznica z suszonymi grzybami

1. Grzyby namoczyć i osuszyć. Roztopić masło na patelni. Jajka rozbić widelcem na talerzu i dodawać wszystkie składniki, prócz grzybów.
2. Grzyby delikatnie (około 1-2 minuty) podsmażyć na maśle. Dodać jajka wymieszane z przyprawami i usmażyć. Nie ścinać mocno.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

rosik93 14.07.2011 23:28
mniam
iwona332 05.11.2010 00:07
super
Klaudia007 03.09.2010 13:51
uwielbiam grzyby

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak