Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jeżyny w galarecie

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jeżyny 35 dkg
galaretka agrestowa 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Jeżyny w galarecie

Jeżyny przebrać i wsypać jedną warstwą na półmisek,rozpuścić galaretkę agrestową i przestudzić,ochłodzoną,lecz jeszcze płynną galaretką zalać jeżyny i wstawić do lodówki
do zastudzenia,zastudzoną pokroić w kostkę,włożyć do pucharków można wierzch ubrać bitą śmietaną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agata1722
agata1722 14.02.2011 11:51
wyśmienite

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak