Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Galaretka z borówek czerwonych

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

borówki kg
cukier 1,4 kg

Przepis i sposób przygotowania na: Galaretka z borówek czerwonych

Borówki zmielić maszynką. Przecier odmierzyć i na każdy litr przecieru dawać 1,4 cukru. Składniki wymieszać i ucierać aż do rozpuszczenia cukru, dawać do słoików i pasteryzować ok. 10 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Seba 17.11.2011 13:09
smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak